Visualisatie & Bediening

RKC

CasCade Automation Systems doet het met een “fingertouch”.

​

CasCade voert het volledige productengamma van Pro-face uit Japan, zowel de MMI’s (Man Machine Interface) van 3,8 inch tot 15 inch als de touchscreen PC’s in diverse maten en uitvoeringen.

​

Wij leveren niet alleen het losse scherm, maar kunnen ook een totaaloplossing bieden. Onze programmeurs zijn tot in detail bekend met de mogelijkheden van touchscreens en hebben jarenlange ervaring met het programmeren hiervan. Dit in combinatie met de kennis van machinebesturingen, meet & regeltechniek en PLC besturingen kan dit ook voor u de juiste oplossing zijn.

​

Geen dure engineeringbureau’s,met hoge kosten voor hard- en software ontwikkeling prototypes en keuringen (CE) en daarna een niet flexibel stuk hardware, maar een gedegen CasCade oplossing: Een standaard stuk beproefde hardware bestaande uit een van de vele schermen uit ons programma en een combinatie van regelkringen, analoge- en digitale in- en uitgangen van een RKC PLC/regelsysteem. De bedieningssoftware wordt naar uw smaak ingericht en aanpassingen aan zowel hard- en software vormen nimmer een probleem. Immers in de software is de kleur en het formaat van knoppen en displays eenvoudig aan te passen.

​

Vindt u niet het product dat u zoekt, belt u ons dan.

​

​

Aan de slag met een touchscreen bedienpanel

 

Voor de meest nauwkeurige, responsieve touchscreen bedienpanels bent u bij Cascade Automation Systems aan het juiste adres. Wij hebben alle producten die u maar nodig kunt hebben op het gebied van alles wat met temperatuur te maken heeft. Zo kan een touchscreen bedienpanel gebruikt worden om de temperatuur te regelen, maar ook om nauwkeurige metingen van temperatuur en luchtvochtigheid in beeld te brengen. De functionaliteit van touchscreen bedienpanels is legio, we raden u dan ook aan hiervoor eens contact met ons op te nemen.

 

Een bedienpanel met touchscreen kopen

​

Voor een perfect bedienpanel met touchscreen verwijzen we u graag naar ons assortiment. Zo'n touchscreen bedienpanel is handig, multifunctioneel en altijd goed te gebruiken. We raden u dan ook aan om de touchscreen bedienpanels in ons assortiment eens te bekijken en eventueel contact met ons op te nemen als u vragen heeft. We dienen u ook graag van advies als u wilt weten hoe u onze producten kunt implementeren in uw productieproces.

 

Bedieningsschermen

GP4000 series

Brochure GP4000

Uitgebreide serie geavanceerde touchscreens van 3.5" tot 12"

Brochure LT4000M

LT4000M

Modulaire touch PLC's touchscreens

GP4100

Brochure GP4100

Low cost instapmodel touchscreen 4,3" breedbeeld

SP5000 series

Brochure SP5000

Smart Portal serie in 7", 10" of 12" breedbeeld

 

Industriële PC's

PS5000 series

industriele personal computer

10", 15", 19" en 22" breedbeeld

Brochure PS5000
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle