CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Thermokoppel

Het juiste thermokoppel voor uw bedrijf

 

U bent op zoek naar een thermokoppel om u te helpen bij het beheersen van de temperatuur binnen een bepaald productieproces? De beste thermokoppels en en PT100 elementen vindt u in het uitgebreide assortiment van CasCade Automation Systems. Als het te maken heeft met temperatuur binnen een bedrijf, dan weten wij er alles van. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het opzetten van een professioneel systeem om de temperatuur binnen een productieproces te beheersen en regelen. U kunt bij ons de instrumenten kopen die u van dienst kunnen zijn, maar u kunt ook altijd bij ons terecht als u op zoek bent naar een complete oplossing op maat. Wij bekijken de situatie op uw bedrijf en vinden hier de perfecte oplossing voor.

 

Thermokoppels op maat

​

Voor een goed werkende thermokoppel waar u binnen uw bedrijf jaren plezier van zult hebben moet u bij CasCade Automation Systems zijn. Wij verkopen een groot aantal standaard modellen, die wij u uit voorraad kunnen leveren. Dit is echter niet het enige. Wij kunnen voor u namelijk ook een thermokoppel op maat maken. We kijken hierbij helemaal naar uw wensen en als u een tekening heeft gemaakt van wat u voor ogen heeft, dan gaan wij hier ook mee aan de slag. We hanteren hierbij altijd een zeer korte levertijd, zodat u al snel over uw thermokoppel kunt beschikken. U kunt hierbij denken aan mantelthermokoppels, maar ook aan thermokoppels van type S of R, compleet met een keramische beschermbuis voor temperaturen boven de 1200 graden.

 

De perfecte thermokoppels van CasCade

​

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons bedrijf, onze producten of over de vele manieren waarop wij u kunnen helpen. Bij CasCade Automation Systems staan we u altijd terzijde met advies en gaan onze vakmensen graag voor u aan de slag. Er is geen vraagstuk op het gebied van temperatuurbeheersing waar wij de oplossing niet voor kunnen vinden!

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle