CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Temperatuurregelaar

Een temperatuurregelaar voor uw bedrijf

 

Bij CasCade Automation Systems weten we alles van het beheersen, analyseren en regelen van temperaturen binnen een productieproces. Het is van groot belang de temperatuur zo goed mogelijk in de gaten te houden, om er zo voor te zorgen dat er hier geen problemen ontstaan. Daar heeft u goede apparatuur voor nodig. Deze apparatuur hebben wij ruimschoots in ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van temperatuurregeling weten we als geen ander welk product u het beste in uw productieproces kunt gebruiken. Voor een top temperatuurregelaar hoeft u dan ook alleen maar een kijkje op onze website te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.

 

Een temperatuur regelaar van top kwaliteit

​

Het is binnen een productieproces belangrijk om goede apparatuur te gebruiken om dit proces in de gaten te houden. Als u dit niet doet, dan is er altijd een risico dat het productieproces verstoord wordt en dat u hier schade aan ondervindt. Schade heeft dan weer extra kosten tot gevolg en daar zit geen enkele bedrijfsleider op te wachten! Bij CasCade weten we alles van temperatuurregelaars, maar ook van alle andere apparatuur die nodig is om een proces qua temperatuur helemaal in goede banen te laten lopen. U kunt hier altijd contact over opnemen als u vragen voor ons heeft, of als u wilt dat wij een goede oplossing voor u samenstellen.

 

De oplossing voor elk bedrijf

​

Een temperatuur regelaar is een belangrijk instrument in het proces van de beheersing van een productieproces. Een temperatuurregelaar is niet het enige instrument dat hier belangrijk bij is. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan temperatuursensoren, dataloggers en recorders. Wij hebben al deze producten in huis en gaan graag samen met u bekijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat deze instrumenten ook binnen uw bedrijf hun werk doen.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle