CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Temperatuur recorder

Temperatuur recorders bij CasCade

 

U bent op zoek naar een goede temperatuur recorder om de temperaturen binnen uw productieproces in de gaten te houden? Bij CasCade Automation Systems vindt u meerdere temperatuur recorders in het assortiment. CasCade is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met het registreren van temperatuur. We verkopen deze producten zowel in de versie met papier, als in de papierloze versie. We voeren bij CasCade de producten van bedrijven als CHINO, RKC en Brainchild. Dit zijn bedrijven die goed weten hoe je een recorder voor temperatuur moet produceren, bedrijven die een goede reputatie genieten op dit gebied. Wij kunnen u adviseren welke temperatuur recorder het beste bij uw bedrijf past.

 

Temperatuur recorders kopen bij CasCade

​

Als u een recorder aan wilt schaffen, dan moet u op een paar dingen goed letten. Uiteraard is het belangrijk dat u een recorder aanschaft van een gerenommeerd merk. Wilt u een pen- of dottingrecorder gebruiken bij uw bedrijf? Met papier of geheel papierloos? Welke functionaliteiten en calculatiemogelijkheden moet een dergelijke recorder hebben? U kunt altijd even een kijkje nemen op onze website welke producten wij voor u klaar hebben staan, maar u kunt ook contact met ons opnemen. We geven u graag gedegen advies over onze producten en hoe u deze in uw bedrijfsvoering kunt integreren. Ook als u een complete oplossing zoekt op het gebied van temperatuur, dan helpen wij u hier graag mee verder. Een van onze experts gaat dan met u om de tafel zitten om te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

De beste recorders voor temperatuur… en meer!

​

Als u op zoek bent naar een oplossing op het gebied van het registreren van temperaturen binnen uw bedrijf, dan moet u bij CasCade Automation Systems zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, maar ook de regeling, bewaking en registratie hiervan. Wij denken graag met u mee voor een oplossing van uw vraagstukken op dit gebied.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle