CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Solid state relais

Een solid state relais kopen?

 

Voor een solid state relais bent u bij CasCade Automation Systems altijd aan het juiste adres. Ons bedrijf helpt u graag aan het Solid State Relais dat u nodig heeft voor uw applicatie. CasCade is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting. Dat niet alleen, we weten ook alles over temperatuurregeling, -bewaking en -registratie. Alle instrumenten die u hiervoor maar nodig kunt hebben vindt u bij ons in het assortiment, van de topmerken RKC Instrument Inc. en CDautomation. Denk daarbij aan temperatuur-sensoren, regelaars, dataloggers, recorders, Scada software en touchscreens. We willen het u zo eenvoudig mogelijk maken om de temperatuur binnen uw bedrijf zo nauwkeurig mogelijk in de gaten te houden. We kunnen u hier producten voor leveren, maar ook een complete oplossing voor u bouwen.

 

Solid state relais kopen

​

Voor een solid state relais kunt u altijd contact opnemen met CasCade Automation Systems. CasCade is een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft op het gebied van temperatuurregeling. We hebben alle ontwikkelingen door de jaren heen zien komen en gaan en zorgen er altijd voor dat we onze producten en processen zo actueel mogelijk houden. Bij ons bent u er dan ook altijd zeker van dat u oplossingen aangeboden krijgt waar uw bedrijf wat aan heeft, vaak tegen veel lagere kosten dan u misschien wel van andere bedrijven gewend bent. Onze engineers gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen door te nemen en hier de perfecte oplossing bij te vinden.

 

Solid stare relais kopen bij CasCade

​

CasCade is een bedrijf dat is gevestigd in Ridderkerk. Hier vandaan zorgen wij voor de temperatuurregeling bij een groot aantal bedrijven over de hele wereld. U kunt er op vertrouwen dat wij u de producten en oplossingen bieden waar u wat mee kunt. Ons bedrijf levert geen half werk, maar zorgt ervoor dat uw bedrijf de temperaturen binnen uw productieprocessen zo nauwkeurig mogelijk in de gaten kan houden.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle