Thyristor units & Solid state relais

RKC

Thyristor units bij CasCade Automation Systems

 

Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met productieprocessen waar de temperatuurregeling een belangrijke rol speelt, en deze m.b.v. elektrische verwarmingselementen wordt gedaan, dan is een thyristor unit eigenlijk onmisbaar. Dit is een van de belangrijke elementen binnen het proces van de regeling en beheersing van temperaturen waar u mee te maken heeft. Zoekt u een vervanging van een bestaande thyristor unit, of thyristor units voor een nieuw systeem, dan bent u bij CasCade Automation Systems aan het juiste adres. Ons bedrijf weet alles op het gebied van deze producten, maar ook van al het andere waar u bij beheersing en regeling van temperaturen mee te maken kunt krijgen. Wij leveren de producten van de bekende merken RKC Instrument Inc. en CDautomation.

 

Thyristor units op maat

​

Uw bedrijf is op zoek naar een nieuwe thyristor unit, of zoekt deze units voor een nieuw proces? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact op met CasCade. Wij hebben experts op dit gebied voor u klaarstaan, die maar wat graag met u om de tafel gaan zitten. Niet alleen om u de juiste thyristor unit aan te bevelen, maar ook om samen met u uw temperatuurprocessen door te nemen. We kunnen namelijk losse producten aan u leveren, maar denken ook graag met u mee over een complete oplossing op dit gebied. Wij zorgen ervoor dat uw processen goed in de gaten gehouden worden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de vraag of alles wel in orde is met de temperatuur!

 

Meer weten over CasCade Automation Systems?

​

Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf, de producten die wij verkopen en de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Bij ons bedrijf helpen we u graag aan net dat ene product dat u nodig heeft, maar kunnen u ook helpen met een complete oplossing. Op onze website vindt u onze contactinformatie overzichtelijk bij elkaar.

RKC Logo

Wat CasCade betreft kunt u de spanning hoog op laten lopen!

​

CasCade levert thyristors en Solid State Relais uit het programma van CD Automation en uit het programma van RKC Instrument. Onze specialisten kunnen u adviseren voor welke applicatie u welke unit het beste kunt toepassen.

​

Zeer populair zijn de Solid State Relais uit het RKC programma van de SSN serie, die in een 15, 25 en 45 Ampère uitvoering leverbaar zijn. Deze 3 modellen zijn geschikt voor spanningen tot 240Vac en zijn standaard voorzien van een koellichaam en een DIN-rail montageclip voor eenvoudige en snelle bevestiging.

​

De THV40 en THW series thyristors zijn respectievelijk de enkel- en driefase thyristorunits, welke geschikt zijn tot ampèrages tot 200 Ampère. De units zijn zeer fraai afgewerkt met o.a. een display en bedientoetsen om parameters snel en eenvoudig in te kunnen stellen. Uiteraard is het met deze units mogelijk fase-aangesneden te sturen waardoor een zeer gelijkmatige toevoer van de spanning naar de verwarmingselementen wordt bereikt. Dit komt de stabiliteit van uw proces en de levensduur van uw verwarmingselementen ten goede. Ook is het mogelijk om de primaire kant van een trafo aan te sturen.

​

Deze zeer complete productlijn van CD Automation biedt alles wat men maar kan verwachten van een thyristor. Van klein, compact en eenvoudig tot zeer grote vermogens met geavanceerde aansturing.

​

1-fase of 3-fase aansturing, maar ook de bekende spaarschakeling (2-fase) is standaard in het pakket van CD Automation. Dankzij een slimme microprocessortechniek in de aansturing kunnen voor de operator op eenvoudige wijze geavanceerde elementen worden aangestuurd. Kanthal Super, Silicium Carbide of Infrarood, voor CD Automation is dit geen probleem. 

​

Een thyristorregelaar kopen bij Cascade Automation Systems

 

Bent u op zoek naar een professionele thyristorregelaar, die u wilt gebruiken bij uw bedrijf? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Cascade Automation Systems. Wij hebben namelijk alle producten die u maar kunt bedenken op het gebied van temperatuur in ons assortiment staan. Hier horen uiteraard ook thyristorregelaars bij. We kunnen u alles vertellen over deze producten, alsmede over de werking ervan. Thyristorregeling kan een belangrijk onderdeel van uw productieproces zijn.

 

Nauwkeurige thyristorregeling

​

Bent u op zoek naar goede thyristorregelaars? Dan bent u bij Cascade aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring op het gebied van temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en -registratie, alsmede alles wat hier maar mee te maken kan hebben. We geven u graag advies over de juiste producten, maar ook over hoe u deze het beste kunt gebruiken. U kunt hier dan ook altijd even contact over opnemen met ons, waarna wij graag al uw vragen voor u beantwoorden.

​

​

​

Indien u niet het product vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op.

 

Vraag het aan de specialisten bij CasCade !

Download hier de volledige product catalogus van CD Automation

CD Automation

Revo-S series

Basis serie 1, 2 & 3 fase Thyristor units met ingebouwde zekering

REVO-S 1 fase 30~40A
REVO-S 1 fase 60~210A
REVO-S 2 fase 30~40A
REVO-S 2 fase 60~210A

Revo-M series

Uitgebreide serie 1, 2 & 3 fase Thyristor units met ingebouwde zekering

Multidrive

Geavanceerde serie 1, 2 & 3 fase Thyristor units met ingebouwde zekering

Multidrive 1-fase
850~2700 Amp
Multidrive 2-fase
45~2700 Amp
Multidrive 3-fase
34~2700 Amp
Multidrive
3-fase
High-power

Revo-CL series

Enkel fase serie Thyristor units voor speciale verwarmings elementen

REVO-CL
35~40 Amp
REVO-CL
60~210 Amp
REVO-CL
280~700 Amp
 

RKC Instrument Inc.

SSN & SSJ series

Enkel fase serie Solid State Relais voor standaard verwarmings elementen

SSN series
SSNP series
SSJ series
THV40 series

THV40 series

Enkel fase serie thyristor units voor 400 Vac.

Van 20 tot 200 ampere

THW-3 series

3 fase serie Solid State Relais voor standaard verwarmings elementen

THW-3 instructie manual
THW-3 Brochure
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle