CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Scada software

Scada Software bij CasCade Automation Systems

 

Als uw bedrijf werkzaam is in een industriele omgeving, dan heeft u zonder enige twijfel wel eens gehoord van Scada software. Dit is de software die wordt gebruikt om data te verzamelen, deze te analyseren en daarna door te sturen, te verwerken en te visualiseren. Dit kan toegepast worden op verschillende machines in industriële systemen. Conventionele Scada software kan behoorlijk prijzig zijn, wat ook te begrijpen is gezien de complexiteit van de data die hiermee verwerkt wordt. Toch kan CasCade Automation Systems u een oplossing bieden die beschikbaar is voor een fractie van de kosten van standaard Scada software. Deze oplossing heet Specview.

 

De voordelen van SpecView

​

Als u op zoekt bent naar een Scada softwareoplossing, die niet de standaard hoge kosten met zich meebrengt, dan is SpecView een ideale oplossing. U kunt met deze software op simpele wijze een Scada toepassing ontwikkelen die geheel op maat gemaakt is voor uw bedrijf en uw processen. Er zit een ingebouwde quick start autoconfiguratie in het pakket waarmee u direct te zien krijgt welke apparaten er allemaal zijn aangesloten op de seriële poorten. Het is een programma dat meerdere verschillende protocollen ondersteunt en dat van over de hele wereld bestuurd kan worden. Het maakt gebruik van een grafische gebruiksinterface, datalogging met rapporten op maat, een historisch overzicht van uw schermen en alarm monotoring. Het is software die gebruikt kan worden in verschillende industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, metaalindustrie, chemische industrie en fabrieksautomatisering.

 

Scada Software

​

Bij CasCade Automation Systems kunnen we u alles vertellen over SpecView en u eenvoudig helpen om met deze software aan de slag te gaan. We kunnen alles voor u instellen en het zo eenvoudig mogelijk voor u maken. We kunnen u ook altijd een demo op locatie geven, zodat u live kunt zien hoe dit pakket in uw eigen omgeving werkt. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op voor een afspraak.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle