Nieuw! De REVO C met app!

January 15, 2018

 

Nieuw in het assortiment van CasCade zijn de REVO C Thyristor Units van CD Automation. Deze bijzondere serie thyristorunits zijn de eersten op de markt welke met behulp van een app op uw smartphone op afstand bediend en uitgelezen kunnen worden!
De wifi module om de thyristorunit op afstand te bedienen is optioneel en kost €25,- extra. De app genaamd CD Automation Connect is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Het configureren van de thyristorunit gebeurt via de pc, maar het uitlezen van de thyristorunit, evenals het gebruik van basisfuncties, kan via de app ingesteld worden. Voor service en support doeleinden kan er vanuit de app direct een mail gestuurd worden naar de support-afdeling.

 

De thyristorunits zijn beschikbaar in 1, 2 en 3 fase modellen, en zijn beschikbaar tot en met 800 Ampère met zowel een CE als UL keur.
Alle drie modellen zijn verkrijgbaar met de volgende inputs; 4:20 mA, 0:10 V, 0:20 mA, 10K Pot en RS485.
Alle verschillende Firing Modes zijn volledig softwarematig instelbaar.
Andere opties naast de wifi-module zijn; Datalogging, Energy Totalizer om het energieverbruik te meten, Current Limiter en Heater Break Alarm.

 

Wilt u meer informatie over dit product, ga dan naar www.cascade.net/cd-revoc

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe producten in ontwikkeling

Recente berichten

October 11, 2016

September 20, 2016

September 20, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square