Pyro-Mini

October 11, 2016

PyroMini – de miniatuur meetkop die geen koeling nodig heeft.

De laatst ontwikkelde IR sensoren, zoals de PyroMini gebruiken hoog-temperatuur componenten en kabel, zodat de meetkop temperaturen tot 120°C of 180°C kunnen weerstaan zonder koeling. De maximale temperatuur is afhankelijk van het gekozen model. De meetkop kan geleverd worden met een kabellengte tot 30 meter zodat de electronica op een koelere plaats gemonteerd kan worden. Dit type sensor is ideaal voor het meten van niet-metalen oppervlakken en geverfde of niet reflecterende metalen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwe producten in ontwikkeling

Recente berichten

October 11, 2016

September 20, 2016

September 20, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square