Scada software

Scada Software bij CasCade Automation Systems

 

Als uw bedrijf werkzaam is in een industriele omgeving, dan heeft u zonder enige twijfel wel eens gehoord van Scada software. Dit is de software die wordt gebruikt om data te verzamelen, deze te analyseren en daarna door te sturen, te verwerken en te visualiseren. Dit kan toegepast worden op verschillende machines in industriële systemen. Conventionele Scada software kan behoorlijk prijzig zijn, wat ook te begrijpen is gezien de complexiteit van de data die hiermee verwerkt wordt. Toch kan CasCade Automation Systems u een oplossing bieden die beschikbaar is voor een fractie van de kosten van standaard Scada software. Deze oplossing heet Specview.

 

De voordelen van SpecView

​

Als u op zoekt bent naar een Scada softwareoplossing, die niet de standaard hoge kosten met zich meebrengt, dan is SpecView een ideale oplossing. U kunt met deze software op simpele wijze een Scada toepassing ontwikkelen die geheel op maat gemaakt is voor uw bedrijf en uw processen. Er zit een ingebouwde quick start autoconfiguratie in het pakket waarmee u direct te zien krijgt welke apparaten er allemaal zijn aangesloten op de seriële poorten. Het is een programma dat meerdere verschillende protocollen ondersteunt en dat van over de hele wereld bestuurd kan worden. Het maakt gebruik van een grafische gebruiksinterface, datalogging met rapporten op maat, een historisch overzicht van uw schermen en alarm monotoring. Het is software die gebruikt kan worden in verschillende industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, metaalindustrie, chemische industrie en fabrieksautomatisering.

 

Scada Software

​

Bij CasCade Automation Systems kunnen we u alles vertellen over SpecView en u eenvoudig helpen om met deze software aan de slag te gaan. We kunnen alles voor u instellen en het zo eenvoudig mogelijk voor u maken. We kunnen u ook altijd een demo op locatie geven, zodat u live kunt zien hoe dit pakket in uw eigen omgeving werkt. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op voor een afspraak.

RKC

Specview is een geavanceerd programma voor een fractie van de kosten van een conventioneel SCADA pakket. Met Specview is het mogelijk om eenvoudig een werkende Scada toepassingen te ontwikkelen in een kwestie van minuten in plaats van dagen. De quick-start auto configuratie functie vertelt specview welke instrumenten zijn aangesloten op de seriële poorten. Specview (Met - multiport optie ) kan tot 9 communicatie poorten ondersteunen, elke poort kan gebruik maken van hetzelfde of verschillende protocollen. Specview kan tevens op afstand bediend worden, overal ter wereld.

​

Kenmerken

 • Quick Start automatische configuratie

 • Grafische gebruikers interface

 • Datalogging met op maat rapporten

 • Historisch overzicht van schermen

 • Strategy Controller voor automatisering

 • Alarm Monitoring

​

Toepassingsgebieden

 • Voedingsmiddelen industrie

 • Metaal industrie

 • Chemische industrie

 • Fabrieks- automatisering

 • Machinelijn automatisering

​

 

SpecView scada software

Indien u demo wenst op locatie kunt U altijd contact met ons opnemen.

​

Een Scada programma gebruiken

 

Heeft u een bedrijf waar gewerkt wordt met productieprocessen? Dan raden wij u van harte aan om eens langs te komen op de website van Cascade Automation Systems. Bij ons vindt u alle producten die u maar nodig kunt hebben als het aankomt op de temperatuur bij uw bedrijf. We hebben het dan over het regelen, meten, bewaken en registreren hiervan. Daar kunt u onder andere een SCADA programma voor gebruiken. Een programma op SCADA basis verzamelt en verwerkt gegevens die in uw productieproces naar voren zijn gekomen.

 

Programmeren van SCADA

​

Voor alle informatie over het programmeren van SCADA kunt u contact met ons opnemen. We geven u dan advies en vertellen u meer over de mogelijkheden die u op het gebied van het programma SCADA heeft. Met een SCADA programma weet u zeker dat u altijd nauwkeurige gegevens te zien krijgt en dat u hier de juiste conclusies aangaande uw productieproces uit kunt trekken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem hier dan gewoon een keer vrijblijvend contact over op met ons.

 

Software

Specview Scada

Brochure Inside

Scada software

Brochure outside
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

 • Facebook - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle