Bewaak & Registratie systemen

RKC

LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice van CasCade Automation Systems B.V. LogOnline verzorgt uw temperatuurmetingen en registratie via internet en zet de gegevens automatisch om in een handzame rapportage. Tevens ontvangt u een melding bij overschrijding van de door u ingestelde grenswaarden via e-mail of SMS. Kortom: een compleet geïntegreerde service waarbij efficiëntie wordt gecombineerd met een aanzienlijke kostenbesparing. Veel bedrijven hebben inmiddels het goede concept van LogOnline ontdekt!

Nauwkeurige temperatuurregistratie bij Cascade

 

Bij Cascade Automation Systems bent u aan het juiste adres voor alle producten op het gebied van temperatuur. Ons bedrijf is een van de marktleiders als het aankomt op deze producten. Bij ons vindt u dan ook alles wat maar met temperatuurregistratie te maken kan hebben. Het is hierbij belangrijk dat dit zo nauwkeurig mogelijk gebeurt. Als er namelijk niet nauwkeurig met de feiten wordt omgegaan, dan kan dit zorgen voor problemen bij uw bedrijf. Op het gebied van temperatuur registratie kunnen we u bij Cascade verder helpen.

 

Registratie van temperaturen

Alles voor een nauwkeurige registratie van temperaturen vindt u bij Cascade. Wij hebben de producten klaarstaan waarmee u zeker kunt zijn dat u de temperatuur bij uw bedrijf en bij bepaalde productieprocessen perfect in de gaten kunt houden. Als u meer wilt weten over de registratie van temperaturen, alsmede de producten die u hierbij kunt gebruiken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Indien u niet het product vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op.

 

Online registratiedienst en cloud oplossing

Brochure LogOnline
met SpyDaq
LogOnline manual
Brochure LogOnline
Oude versie 2004
 

SpYdaq systeem

Draadloos bewaak- en registratiesysteem met aansluiting op LogOnline

Brochure SpYdaq
LogOnline abonnement inschrijfformulier

LogOnline kenmerken

 • Geen formulieren of logboeken meer invullen; geen handmatige (temperatuur) registratie meer nodig;

 • Geen dure computers of infrastructuur ter plaatse benodigd;

 • Lage aanschafkosten, geen onderhoudskosten en geen zorgen over periodieke her-kalibratie of ijking;

 • Uw gegevens zijn overal en altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar;

 • Door continue meting en de alarmeringsoptie van LogOnline kunt u preventief werken en schade voorkomen;

 • Besparing op uw verzekeringspremie;

Toepassingsgebieden;

 • HACCP, horecagelegenheden, cafetaria en grootkeukens;

 • Zorginstellingen zoals bejaardenhuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen;

 • Warmtebehandelingen in de industrie;

 • Voeddingsmiddelenindustrie;

 • Laboratoria en apotheken;

 • Koeltechniek;

Hoe werkt het?

De LogOnline databox waarop de sensoren worden aangesloten verzamelt de meetgegevens en geeft deze door aan onze speciaal beveiligde dataserver. De LogOnline dataserver logt met intervallen van ± 1minuut alle data en verwerkt deze in de database. Via uw Login-naam en wachtwoord komt u op uw eigen beveiligde gedeelte van de site en kunt u uw gegevens bekijken in tabel- en grafiekoverzichten. Tevens kunt u direct de rapportage in .pdf formaat downloaden en/of printen. Ook kunt u zelf “triggers” aanbrengen op die meetpunten waarvan u een melding wenst te krijgen als er een bepaalde grens wordt overschreden.

 

Voor wie is LogOnline bedoeld?

Voor iedereen die vanwege kwaliteitscontrole, wetgeving of welke andere reden dan ook temperaturen moet registreren en bewaken maar dit duur, tijdrovend en omslachtig vindt. LogOnline neemt u deze zorg geheel uit handen. Overigens kunnen ook andere grootheden zoals bijvoorbeeld relatieve vochtigheid worden geregistreerd.