Een temperatuurregelaar voor uw bedrijf

 

Bij CasCade Automation Systems weten we alles van het beheersen, analyseren en regelen van temperaturen binnen een productieproces. Het is van groot belang de temperatuur zo goed mogelijk in de gaten te houden, om er zo voor te zorgen dat er hier geen problemen ontstaan. Daar heeft u goede apparatuur voor nodig. Deze apparatuur hebben wij ruimschoots in ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van temperatuurregeling weten we als geen ander welk product u het beste in uw productieproces kunt gebruiken. Voor een top temperatuurregelaar hoeft u dan ook alleen maar een kijkje op onze website te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.

 

Een temperatuur regelaar van top kwaliteit

​

Het is binnen een productieproces belangrijk om goede apparatuur te gebruiken om dit proces in de gaten te houden. Als u dit niet doet, dan is er altijd een risico dat het productieproces verstoord wordt en dat u hier schade aan ondervindt. Schade heeft dan weer extra kosten tot gevolg en daar zit geen enkele bedrijfsleider op te wachten! Bij CasCade weten we alles van temperatuurregelaars, maar ook van alle andere apparatuur die nodig is om een proces qua temperatuur helemaal in goede banen te laten lopen. U kunt hier altijd contact over opnemen als u vragen voor ons heeft, of als u wilt dat wij een goede oplossing voor u samenstellen.

 

De oplossing voor elk bedrijf

​

Een temperatuur regelaar is een belangrijk instrument in het proces van de beheersing van een productieproces. Een temperatuurregelaar is niet het enige instrument dat hier belangrijk bij is. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan temperatuursensoren, dataloggers en recorders. Wij hebben al deze producten in huis en gaan graag samen met u bekijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat deze instrumenten ook binnen uw bedrijf hun werk doen.

Regelaars & Regelsystemen

RKC

Bij CasCade is het goed geregeld!

 

CasCade Automation Systems brengt al bijna 20 jaar exclusief het programma van RKC Instrument Inc. uit Japan op de markt. RKC onderscheidt zich van vele anderen door een zeer breed assortiment van uiterst hoogwaardige instrumenten te leveren. Van miniatuur PID regelaars tot supersnelle procesregelaars voor de semiconductor industrie en van regelaars met een nauwkeurigheid van 0,001ºC tot multi-zone systemen van honderden regelkringen. Als het om een temperatuurregeling gaat, kunnen wij in bijna alle gevallen een oplossing bieden. Is er geen standaard oplossing in ons programma, dan kunt u samen met onze engineers overleggen of een maatwerkoplossing uitkomst biedt. Hiervoor koppelen wij regelmatig de regelaars of regelsystemen van RKC aan de touchscreens van Proface of de SpecView Scada software en ontwikkelen wij een applicatie welke de totaaloplossing biedt voor onze klant. Uw wens is onze uitdaging. Wij maken waar wat wij beloven!

​

De beste regelaars koopt u bij Cascade

 

Bent u op zoek naar de beste regelaars die er te krijgen zijn? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment van Cascade. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met alle producten die u maar op het gebied van temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en -registratie kunt vinden. Wij leveren u een professionele regelaar waarmee u er op kunt rekenen dat deze zijn werk nauwkeurig doet.

 

Een regelaar voor elke functie

​

Bij Cascade leveren we u meerdere soorten professionele regelaars. U kunt daarbij denken aan onder andere temperatuurregelaars, systeemregelaars, programmaregelaars en procesregelaars. Van een dergelijk product verwacht u nauwkeurigheid, u kunt daar bij ons altijd op rekenen. We vertellen u graag meer over onze regelaars. U kunt hier dan ook altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden dan al uw vragen en geven u graag advies over welke regelaar het beste in uw situatie gebruikt kan worden.

​

​

Indien u niet het product vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op.

 

Temperatuurregelaars

RB series

Standaard series temperatuur regelaars

Brochure RB series
Brochure RB series NL

Geavanceerde series temperatuur- en proces regelaars

FB series

Brochure FB series
Brochure FB100
FB series Instructie manual

MA 900 series

Brochure MA 900 series

4 of 8 kanaals temperatuur regelaars

Communicatie Instructie manual

SA 200 series

Miniatuur serie temperatuur regelaars

Brochure SA 200 series
Communicatie Instructie manual
Instructie manual
 

Systeemregelaars

SR mini systeem

Geavanceerd temperatuur- en proces regelsysteem 

Mini DCS systeem

SR mini HG Brochure

SRZ systeem

Standaard multi-zone temperatuur regelsysteem

SRZ brochure
SRZ instructie
Z-TIO-G op 0,001 graad C
 

Programmaregelaars

PF900 series

Geavanceerde temperatuur programma regelaar

PF900 brochure

Rex P48/96 series

Standaard temperatuur programma regelaar

Rex P48/96 brochure
Rex P48/96 Instructie
 

Procesregelaars & specials

HA400/900 series

High speed temperatuur regelsysteem

HA400/900 Brochure

Rex F9000 

Ultra stabiele temperatuur regelaar

Rex F9000 Brochure
Rex F9000 Instructie

SB1

PID temperatuur regelaar met ingebouwde solid state relais

SB1 Instructie
SB1 Brochure

SA100

PID temperatuur regelaar met octaalvoet / DIN-rail montage

SA100 brochure
Comm instructie

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle