Recorders

RKC

Temperatuur recorders bij CasCade

 

U bent op zoek naar een goede temperatuur recorder om de temperaturen binnen uw productieproces in de gaten te houden? Bij CasCade Automation Systems vindt u meerdere temperatuur recorders in het assortiment. CasCade is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met het registreren van temperatuur. We verkopen deze producten zowel in de versie met papier, als in de papierloze versie. We voeren bij CasCade de producten van bedrijven als CHINO, RKC en Brainchild. Dit zijn bedrijven die goed weten hoe je een recorder voor temperatuur moet produceren, bedrijven die een goede reputatie genieten op dit gebied. Wij kunnen u adviseren welke temperatuur recorder het beste bij uw bedrijf past.

 

Temperatuur recorders kopen bij CasCade

​

Als u een recorder aan wilt schaffen, dan moet u op een paar dingen goed letten. Uiteraard is het belangrijk dat u een recorder aanschaft van een gerenommeerd merk. Wilt u een pen- of dottingrecorder gebruiken bij uw bedrijf? Met papier of geheel papierloos? Welke functionaliteiten en calculatiemogelijkheden moet een dergelijke recorder hebben? U kunt altijd even een kijkje nemen op onze website welke producten wij voor u klaar hebben staan, maar u kunt ook contact met ons opnemen. We geven u graag gedegen advies over onze producten en hoe u deze in uw bedrijfsvoering kunt integreren. Ook als u een complete oplossing zoekt op het gebied van temperatuur, dan helpen wij u hier graag mee verder. Een van onze experts gaat dan met u om de tafel zitten om te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

De beste recorders voor temperatuur… en meer!

​

Als u op zoek bent naar een oplossing op het gebied van het registreren van temperaturen binnen uw bedrijf, dan moet u bij CasCade Automation Systems zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, maar ook de regeling, bewaking en registratie hiervan. Wij denken graag met u mee voor een oplossing van uw vraagstukken op dit gebied.

Een goede registratie is het bewijs!

​

CasCade Automation Systems B.V. heeft een breed programma op het gebied van recorders en schrijvers. Voor papierrecorders wordt hoofdzakelijk het programma van CHINO uit Japan ingezet. Deze fabrikant van oerdegelijke recorders heeft al lang bewezen dat ze op de top van de markt behoort. Naast de standaard maten met 100mm en 180mm papier heeft CHINO uiteraard ook 250mm en papierloze recorders in het programma.

​

Het recorderprogramma van CHINO bestaat uit zowel pen- als dottingrecorders. Van 1 tot 4 kanaals penrecorders tot 36 kanaals highspeed dottingrecorders. Ook heeft CHINO de inmiddels populaire papierloze recorders in het programma, uiteraard van dezelfde uitmuntende kwaliteit. De recorders beschikken over de zogenaamde standaard functionaliteit maar de recorders kunnen ook worden uitgerust met geavanceerde calculatiemogelijkheden welke in diverse industrieën toepassing vinden. Onze specialisten kunnen u hier uitgebreid over informeren.


Uiteraard voert CasCade Automation Systems ook de robuuste recorders van RKC in het programma, die in de papiermaten 100mm en 180mm verkrijgbaar zijn en de papierloze recorders uit de VGR-B100 series.

Op het gebied van papierloze recorders zijn de PR-series  van Brainchild de hardlopers.
Deze recorders bieden dan ook een zeer goede prijs-prestatie verhouding. Tot 24 kanalen (PR20) in kleinformaat         (144 x 144 mm) met standaard een ethernet aansluiting en 2 USB poorten, mogen deze best bijzonder genoemd worden. Bovendien hebben de PR-series een haarscherp TFT kleurenscherm dat onder een grote invalshoek af te lezen valt.

​

​

Aan de slag met een temperatuur luchtvochtigheid recorder

 

Heeft u een bedrijf waar temperatuur van groot belang is? Misschien heeft u een fabriek waar soms hoge temperaturen worden bereikt. Of een bedrijf waar de luchtvochtigheid goed in de gaten gehouden moet worden. In een dergelijk geval is het belangrijk om een temperatuur luchtvochtigheid recorder te gebruiken. Met een luchtvochtigheid recorder kunnen namelijk zowel temperaturen als luchtvochtigheid goed in de gaten worden gehouden. De luchtvochtigheid recorders van Cascade zijn hier uitermate voor geschikt.

 

Luchtvochtigheid recorders kopen bij Cascade

​

Voor een goede luchtvochtigheid recorder moet u bij Cascade zijn. Wij hebben namelijk in ons assortiment meerdere producten klaarstaan waarmee u eenvoudig de temperatuur kunt meten, alsmede de luchtvochtigheid. Met een temperatuur luchtvochtigheid recorder kunt u zodoende over een langere periode het verschil in temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten houden. Als u meer wilt weten over onze luchtvochtigheid recorder, dan raden wij u aan om hier eens contact met ons over op te nemen. Zo helpen wij u aan precies het juiste product.

Indien u niet het product vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op.

 

RKC papierloze recorder

VGR-B100 series universele paperloze recorders

Brochure VGR-B100
PR-series user manual

Brainchild papierloze recorder

PR series papierloze recorders

Brochure PR-series

CHINO papierloze recorders

KR3000 & KR2000 series recorders

KR2000/3000 met data protectie
Brochure KR2000
Brochure KR300
 

Brainchild papier recorder

CR06 low cost papier recorder

Brochure CR06
Instructie manual CR06

RKC recorder voor temperatuur & luchtvochtigheid

SBR HT50 recorder voor de registratie van temperatuur & relatieve vochtigheid. Compact en nauwkeurig, ideaal voor op kantoren, klaslokalen, laboratoria en productieruimten.

Brochure SBR-HT50

Recorders in RVS behuizing

Alle recorders zijn leverbaar in een RVS behuizing of gemoffeld staal

Brochure recorders in RVS behuizing
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle