CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

PT100 element

Pt100 elementen voor uw temperatuurmeting

 

Een pt100 element is een veel gebruikte temperatuursensor die vooral in de meet- en regeltechniek veel voorkomt. Sterker nog: op het gebied van industriële temperatuurmetingen wordt maar liefst 70 procent met een pt100 element uitgevoerd. Als u meer over pt100 elementen te weten wilt komen, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met CasCade Automation Systems. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat op het gebied van industriële warmtemeting gebruikt kan worden. Als u dan op zoek bent naar de juiste producten voor uw bedrijf, of het advies dat u helpt de juiste keuze te maken, dan raden we u aan om hierover contact met ons op te nemen.

 

Temperatuurmeting met CasCade

​

Bij CasCade Automation Systems bent u aan het juiste adres voor alles dat u maar nodig kunt hebben als het om de warmtemeting bij uw bedrijf gaat. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor pt100 elementen, maar ook voor andere producten op dit gebied. CasCade is een bedrijf dat zeer veelzijdig is op het gebied van temperatuurregistratie, maar ook als het aankomt op temperatuurregeling, -bewaking en -meting. Bij ons vindt u een groot assortiment producten, zoals bijvoorbeeld temperatuur sensoren, regelaars, dataloggers, recorders en bedieningspanelen. Voldoet een van onze producten niet geheel aan uw wensen, dan kunnen wij dit altijd voor u aanpassen of een andere oplossing voor u zoeken. Onze engineers gaan graag met u om tafel zitten om ervoor te zorgen dat u precies vindt wat u zoekt!

 

Meer weten over CasCade Automation Systems?

​

Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles dat met warmtemeting te maken heeft. We zijn gevestigd in Ridderkerk, waar we u graag ontvangen om antwoord te geven op al uw vragen. Samen met u kunnen we dan bekijken welke oplossing het beste geschikt is voor uw bedrijf.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle