Infrarood Moisture Meter

Infrarood Moisture Meter

RKC

De IM serie van CHINO is een on-line multi infrarood golflengte analyzer die infrarood absorbsie technologie gebruikt om een productbestandsdeel of de dikte te meten. Signaal processing mogelijkheden zitten ingebouwd in de All-In-One detector voor gemakkelijke installatie en operatie.
Maximaal 99 calibratie curven kunnen in de detector worden opgeslagen voor meerdere meet applicaties. De detector kan op zichzelf worden gebruikt of worden verbonden met een PC of plant control systeem. Voor dit laatste heeft u wel een analoge of digitale output nodig.

 

Kenmerken

  • Tot 10 golflengtes, met de mogelijkheid om 4 bestandsdelen te meten zoals: vochtigheid, foliedikte, organisme en coating dikte, tegelijkertijd in real-time.

  • Connectiviteit met meerdere interfaces, RS485 Modbus en Ethernet LAN.

  • High-speed en High-repeatability (28ms).

  • Multi-calculatie functie.

  • Zelf-diagnose functie, makkelijk onderhoud.

  • Voldoet aan CE standaarden en IP-65.

​

Voor meer informatie over deze nieuwe productlijn, neem gerust contact met ons op.

​

IR vochtmeters kopen bij Cascade

 

Heeft u een werkplek of productieruimte waar het van groot belang is dat de vochtigheid in de gaten gehouden wordt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Cascade Automation Systems. Bij ons vindt u namelijk een groot aantal verschillende producten op het gebied van temperaturen en vochtmeters. Neem bijvoorbeeld een IR vochtmeter. Dit is een van de topproducten die wij verkopen. IR vochtmeters verkopen wij in meerdere verschillende uitvoeringen.

 

Een vochtmeter voor IR kopen

​

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare vochtmeter voor IR? U moet dan geen risico's nemen. Zeker niet als de temperatuur een belangrijke rol speelt bij uw werkproces. Een IR vochtmeter behoort tot de beste producten die wij in ons assortiment verkopen. Wilt u meer weten over onze IR vochtmeters? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar over dit onderwerp kunt hebben.

Infrarood Moisture Meters

IM Series

Geavanceerde vochtigheidsmeter tot 10 golflengtes om vochtigheid, foliedikte, organisme en coating dikte te meten

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle