Gedistribueerde I/O en modulaire PLC's

CasCade Automation Systems B.V. is al vele jaren de leverancier van de slimme en innovatieve gedistribueerde I/O systemen en PLC’s van Procon Electronics.

De standaard modules zijn leverbaar met thermokoppel ingangen, PT100 ingangen, analoge meetingangen, analoge uitgangen en digitale in- en uitgangen. Aansluitingen via RS485 modbus, Modbus over ethernet, Profibus en Canbus zorgen voor koppelingen met vele PLC’s, Scada software en andere systemen. Het modulaire Prologic systeem voorziet in standaard Modbus over ethernet communicatie waarbij de PLC-kopmodule voor de noodzakelijke rekenkracht zorgt voor het afhandelen van uw logica.

​

De beste PLC module kopen

 

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare PLC module? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Cascade Automation Systems. Wij hebben namelijk meerdere producten in deze categorie voor u klaarstaan. Met onze PLC modules weet u zeker dat u een product in huis haalt dat betrouwbaar en nauwkeurig is. Heeft u specifieke wensen op het gebied van een module voor PLC? Laat ons dat dan gewoon even weten.

 

Een module voor PLC kopen

​

Met een PLC module kunt u meerdere processen automatiseren. Via PLC modules komt er informatie binnen, die dan verwerkt wordt en waarmee aanpassingen gemaakt kunnen worden. We raden u van harte aan om hiervoor gewoon even onze webshop te bekijken, waar we al onze modules overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met onze modules? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

​

Een modulaire PLC kopen bij Cascade Automation Systems

 

Bent u op zoek naar goede, betrouwbare PLC's om te gebruiken binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Cascade Automation Systems aan het juiste adres. Wij verkopen een modulaire PLC die u direct bij uw productieproces kunt gebruiken. We raden u dan ook van harte aan om onze modulaire PLC's eens te komen bekijken in ons assortiment als u hier meer over wil weten. We hebben meerdere van deze producten in onze webshop voor u klaarstaan.

 

Een PLC die modulair is

​

Als u een PLC modulair wilt gebruiken, dan raden wij u aan om hier de juiste producten voor aan te schaffen. Dit elektronische apparaatje met microprocessor wordt gebruikt om de informatie die op de ingangen binnenkomt via de uitgangen weer te gebruiken om een en ander aan te sturen. Als u meer wilt weten over de werking hiervan, of over de verschillende producten in deze categorie die wij voor u klaar hebben staan, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

​

 

Promux RS485 I/O modules

RS485 Modbus modules met thermokoppel ingangen, PT100 ingangen en analoge en digitale in- en uitgangen 

Promux TCP I/O modules

Modbus over Ethernet modules met thermkoppel ingangen, PT100 ingangen en analoge en digitale in- en uitgangen

Prologic I/O PLC Systeem

gedistribueerd PLC systeem met thermkoppel ingangen, PT100 ingangen en analoge en digitale in- en uitgangen

Profibus I/O modules

Profibus I/0 Modulles met thermkoppel ingangen, PT100 ingangen en analoge en digitale in- en uitgangen

CANopen I/O modules

CANopen I/O modules met thermkoppel ingangen, PT100 ingangen en analoge en digitale in- en uitgangen

Brochure Promux
Brochure Promux TCP
Brochure Prologic
Brochure Profibus
Brochure CANopen

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle