Massa smeltdruk sensoren

RKC

CasCade Automation Systems B.V. levert al vele jaren smeltdruk transmitters en transducers voor extruders. Wij leveren zowel de kwalitatief zeer hoogstaande RKC modellen uit de CZ100 en de CZ200 series als de populaire Onehalf20 instrumenten. Wij bieden de sensoren in een breed temperatuur- en drukbereik met verschillende aansluitingen zoals de welbekende 1/2-20UNF en M18. Kortom, wij kunnen voor vrijwel elke toepassing een passende oplossing bieden.

Uw wens is onze uitdaging.

Indien u op deze site niet het instrument vindt dat u zoekt, neem dan a.u.b. contact met ons op om uw applicatie te bespreken en de juiste oplossing te bespreken.

​

Een betrouwbare smeltdruk sensor kopen

 

Bent u op zoek naar een goede smeltdruk sensor? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Cascade Automation Systems. Wij verkopen smeltdruk sensoren die betrouwbaar zijn en waarbij u er op kunt rekenen dat deze de smeltdruk goed in de gaten houden. Dit is een belangrijk onderdeel van het productieproces bij een groot aantal verschillende bedrijven. We raden u dan ook aan om een goede sensor voor de smeltdruk aan te schaffen als u dit zo nauwkeurig mogelijk in de gaten wilt houden.

 

Op zoek naar een goede smeltdruk sensor?

​

Voor de beste smeltdruk sensoren bent u bij Cascade aan het juiste adres. Dit is een onmisbaar product als u een productieproces heeft waar hoge temperaturen aan te pas komen. Een sensor voor de smeltdruk houdt goed in de gaten dat alles op dit gebied zo veilig mogelijk verloopt. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen met al uw vragen. We geven u graag advies over de juiste smeltdruk sensor.

 

Transducers

Transmitters

CZ200P

Brochure CZ200P

RKC smeltdruk transmitters series

CT & RT series

Standaard smeltdruk transducer

Standaard temperatuur 400 ºC

NaK gevulde smeltdruk transducer

NaK gevuld 538 ºC

Olie gevuld 315 ºC

Olie gevulde smeltdruk transducer

CT & RT series

Standaard temperatuur 400 ºC

NaK gevuld 538 ºC

Olie gevuld 315 ºC

Standaard smeltdruk transmitters
NaK gevulde smeltdruk transmitters
Olie gevulde smeltdruk transmitters
 
 
 
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle