Infrarood camera's

RKC

Op het gebied van contactloos temperatuur meten biedt CasCade een ruime keus uit het programma van CHINO en Calex. Of het nu gaat om een eenvoudige handmeter of een geavanceerde 2-kleuren camera voor metingen van 2000 graden, CasCade kan u het goede advies geven en het juiste product aanbieden.

 

Naast de hieronder getoonde modellen zijn er vele andere typen verkrijgbaar van CHINO en Calex, ieder voor hun eigen specifieke toepassing. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

​

Nauwkeurig temperatuur meten met een infrarood camera

 

Bent u op zoek naar een goede infrarood camera om nauwkeurig de temperatuur mee te meten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Cascade. Wij hebben alle producten die op het gebied van de meting, regeling en registratie van temperaturen maar nodig kunt hebben. Zo verkopen wij een thermisch infrarood camera waarmee het mogelijk is om metingen tot wel 2000 graden te maken. Zo kunt u altijd nauwkeurig in de gaten houden of de temperatuur niet te hoog of laag is.

 

Camera met infrarood


Wilt u een camera met infrarood kopen bij een bedrijf met verstand van zaken? Dan zit u goed bij Cascade. Wij hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site. U kunt voor meer informatie over de juiste thermisch infrarood camera ook even contact opnemen met ons. Wij vertellen u dan welke infrarood camera het beste geschikt is voor uw bedrijf.

​

​

Infrarood Thermometers en camera's

IR BAT series

Brochure IR BAT_PSE-412D

Geavanceerde series camera's met vele modellen voor een groot aantal toepassingen in een gebied van 0 tot 1300 graden Celsius

IR FA series

Brochure IR FA_PSE-378F

Fiber optic Radiation thermometer 

IR-BZ series

Compact en hoge-snelheid IR sensor met gescheiden meetkop en versterkingsunit.

Brochure IR BZ

Meerkanaals infrarood temperatuur monitoring systeem 

Pyrominibus Datasheet

PyroMiniBus

Brochure PyroCouple

low cost instap model infrarood thermometer voor applicaties tussen de -20 en 500 graden Celsius

PyroCouple

Manual PyroCouple

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle