Enkel & meerkanaals dataloggers

RKC

Op zoek naar een datalogger voor temperatuur?

 

Als u op zoek bent naar een professionele datalogger voor temperatuur, die in uw bedrijf helpt de temperaturen in de gaten te houden, dan zit u goed bij CasCade Automation Systems. Wij verkopen dataloggers voor temperatuur die helemaal op uw wensen aansluiten. Een temperatuur datalogger is dan ook een belangrijk onderdeel bij de temperatuurbeheersing binnen uw bedrijf. Bij CasCade Automation Systems verkopen we dataloggers van verschillende merken, waarvan we zeker zijn dat er een tussen zit die op uw wensen aansluit. We bieden u de mogelijkheid om niet alleen een datalogger, maar een gehele oplossing bij ons af te nemen waar de datalogger ook in is verwerkt.

 

Temperatuur data logger van hoge kwaliteit

​

De beheersing van de temperatuur binnen een bedrijf is van groot belang. Het is altijd mogelijk dat er iets mis gaat met de temperatuur bij een bepaald proces. U wilt dit probleem dan kunnen lokaliseren, zodat u een oplossing kunt vinden en verbeteringen aan kunt brengen. Hier kunnen wij u altijd bij assisteren. Wij verkopen niet alleen maar een datalogger voor temperatuur, maar kunnen u ook helpen met andere producten op het gebied van temperatuurbeheersing. U kunt hierbij onder andere denken aan temperatuursensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen. Vindt u tussen onze producten niet precies wat u zoekt? Dan gaat u met ons om tafel zitten voor een complete oplossing op maat.

 

Dataloggers temperatuur

​

Voor een temperatuur datalogger, maar ook voor alle andere producten op het gebied van temperatuurbeheersing, hoeft u alleen maar even op onze website te kijken. De temperatuur data logger is wel een belangrijk product binnen het proces van het in de gaten houden van de temperaturen binnen uw proces. Wilt u hier meer over weten, over onze andere producten, of over de manieren waarop wij uw bedrijf kunnen helpen, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen.

Dataloggers van de hoogste kwaliteit!

​

CasCade heeft een veelzijdig programma op het gebied van dataloggers en registratieapparatuur. Zo verkopen wij het programma van Signatrol die als paradepaardje de SL7000 heeft. 

​

Naast de SL7000 hebben wij ook de zogenaamde Button loggers in diverse temperatuur-bereiken. Er is zelfs een model, de SL54, die temperatuur en relatieve vochtigheid registreert. De geavanceerde software berekent tevens het dauwpunt! Uiteraard kunnen alle logger met hetzelfde softwarepakket TempIT worden geprogrammeerd en uitgelezen. 

​

Naast de loggers van Signatrol voeren wij het pakket van ACR en IMEC dataloggers. ACR is al jaren een toonaangevende fabrikant van een breed pakket industriële meerkanaals dataloggers, waar betrouwbaarheid en snelle levering de sleutelwoorden zijn. IMEC heeft zich toegelegd op de fabricage van zeer goedkope dataloggers voor eenmalig gebruik.

​

​

De temperatuur en vochtigheid in de gaten houden met een datalogger

 

Als u voor uw bedrijf de temperatuur en vochtigheid in kaart wilt brengen, dan is het belangrijk dat u hier de juiste producten voor aanschaft. Neem bijvoorbeeld een datalogger. Dit is een product waarmee alle informatie niet alleen wordt gemeten, maar ook opgeslagen. Zo is het mogelijk om over een langere periode de informatie in de gaten te houden. De informatie van de datalogger voor temperatuur en vochtigheid kunt u dan gebruiken om eventueel aanpassingen aan uw productieproces te maken.

 

Aan de slag met een datalogger voor temperatuur en vochtigheid

​

De datalogger voor temperatuur en vochtigheid is een product waarbij u er op kunt rekenen dat dit helemaal perfect werkt. Tenminste, als u een dergelijk product koopt bij Cascade. Wij hebben jarenlange ervaring met alles op het gebied van  temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en -registratie. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Indien u niet het product vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Meerkanaals dataloggers

 

SL7000 series

SL7000 catalogus

Universele meerkanaals datalogger met display

Smartreader-Plus series

12 Bit series dataloggers voor verschillende toepassingen

Smartreader 

series

8 Bit series dataloggers voor verschillende toepassingen

Volledige ACR catalogus
Volledige ACR catalogus

SL54TH

SL54TH Brochure

Gecombineerde temperatuur en relatieve vochtigheid button datalogger

 

Enkelkanaals dataloggers

SL51, SL52, SL53 en SL55 

Miniatuur button dataloggers met diverse temperatuurbereiken en resoluties

SL51,52,53,55 Brochure

Tempmate M1

Enkelkanaals temperatuur datalogger met USB aansluiting en display

Tempmate M1

Junior 1000

Enkelkanaals temperatuur datalogger met grote opslag capaciteit en RS232 communicatiepoort

Junior 1000

Dataloggers voor eenmalig gebruik

 

Tempmate S1

Temperatuur datalogger voor eenmalig gebruik in de transport en vervoerssector

Brochure tempmate S1
 

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle