CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Datalogger temperatuur

Op zoek naar een datalogger voor temperatuur?

 

Als u op zoek bent naar een professionele datalogger voor temperatuur, die in uw bedrijf helpt de temperaturen in de gaten te houden, dan zit u goed bij CasCade Automation Systems. Wij verkopen dataloggers voor temperatuur die helemaal op uw wensen aansluiten. Een temperatuur datalogger is dan ook een belangrijk onderdeel bij de temperatuurbeheersing binnen uw bedrijf. Bij CasCade Automation Systems verkopen we dataloggers van verschillende merken, waarvan we zeker zijn dat er een tussen zit die op uw wensen aansluit. We bieden u de mogelijkheid om niet alleen een datalogger, maar een gehele oplossing bij ons af te nemen waar de datalogger ook in is verwerkt.

 

Temperatuur data logger van hoge kwaliteit

​

De beheersing van de temperatuur binnen een bedrijf is van groot belang. Het is altijd mogelijk dat er iets mis gaat met de temperatuur bij een bepaald proces. U wilt dit probleem dan kunnen lokaliseren, zodat u een oplossing kunt vinden en verbeteringen aan kunt brengen. Hier kunnen wij u altijd bij assisteren. Wij verkopen niet alleen maar een datalogger voor temperatuur, maar kunnen u ook helpen met andere producten op het gebied van temperatuurbeheersing. U kunt hierbij onder andere denken aan temperatuursensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen. Vindt u tussen onze producten niet precies wat u zoekt? Dan gaat u met ons om tafel zitten voor een complete oplossing op maat.

 

Dataloggers temperatuur

​

Voor een temperatuur datalogger, maar ook voor alle andere producten op het gebied van temperatuurbeheersing, hoeft u alleen maar even op onze website te kijken. De temperatuur data logger is wel een belangrijk product binnen het proces van het in de gaten houden van de temperaturen binnen uw proces. Wilt u hier meer over weten, over onze andere producten, of over de manieren waarop wij uw bedrijf kunnen helpen, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen.

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle