CasCade Automation Systems B.V.

When Temperature Matters

When Temperature Matters
CasCade bij Ondernemend Nederland

ONS BEDRIJF

CasCade Automation Systems is gespecialiseerd op het gebied van industriële temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. Wij leveren hiervoor een breed assortiment aan instrumentatie zoals temperatuur-sensoren, regelaars, thyristorunits, dataloggers, recorders, Scada software en bedienpanelen (touchscreens). Naast het leveren van deze standaard producten ontwikkelen wij in eigen beheer complete oplossingen op het gebied van machine automatisering. Ook heeft CasCade een eigen cloud oplossing ontwikkeld voor online datalogging, genaamd LogOnline. CasCade is vertegenwoordiger voor o.a. RKC Instruments, CD Automation, Chino, SpecView, Signatrol, Proface, BrainChild en IMEC en onderscheidt zich van andere spelers op de markt door kwaliteit, service, kennis en klantgerichtheid.

​

Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk in een goed te bereiken locatie waar vandaan alle producten met de groots mogelijke zorg worden verscheept.

 

1998

Oprichting
CasCade 

350+

Actieve klanten

16

Landen 
Actief

2018

20 jarig 
bestaan
 
 
 

INDUSTRIEËN

HORECA 
WARMTEBEHANDELING
KUNSTSTOF INDUSTRIE
VOEDINGSMIDDELEN
PROCESINDUSTRIE
HALFGELEIDERINDUSTRIE
LABORATORIA
ONTWIKKELING
TRANSPORT & OPSLAG

ONZE KLANTEN

CasCade-RKC

Voor alle RKC producten kunt u hier klikken.

Dataloggers bij Cascade

Dataloggers bij Cascade.net

 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van industriële temperatuurmeting? Neem dan een kijkje op de website van CasCade Automation Systems. Ons bedrijf is gespecialiseerd op alle gebieden van temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie. U kunt daarbij denken aan producten als temperatuursensoren, regelaars, thyristorunits en dataloggers. Een datalogger is een belangrijk product als u de temperatuur bij een bepaald proces goed in de gaten wilt kunnen houden. Met een hoge kwaliteit datalogger van CasCade weet u zeker dat u de temperatuur altijd kunt bewaken.

 

Op zoek naar een goede data logger?

​

CasCade heeft een ruim assortiment op het gebied van datalogging. Hiertoe behoort onder andere het programma van Signatrol, een van de topbedrijven op dit gebied. Maar we verkopen niet alleen de datalogging producten van Signatrol, ook de bedrijven ACR en IMEC behoren tot ons assortiment. Al deze bedrijven leveren dataloggers van hoge kwaliteit, die altijd betrouwbare metingen voor u doen. IMEC heeft zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in de fabricage van een datalogger voor eenmalig gebruik. Deze dataloggers hebben als groot voordeel dat ze een stuk goedkoper zijn dan de traditionele data logger. Uiteraard verkopen we die laatste categorie ook in grote hoeveelheden. Als u hierover advies nodig heeft kunt u altijd bij ons terecht.

 

Kwaliteit dataloggers van Cascade

​

Bij Cascade werken professionals met een passie voor hun vak. Als u dan ook deskundig advies nodig heeft op het gebied van de meting van temperaturen, dan zijn wij de partner die u de beste apparatuur kunnen leveren. We kunnen u daarnaast ook van advies voorzien, zodat u precies weet welke apparatuur u het beste bij uw bedrijf kunt gebruiken. Als temperatuur voor uw bedrijf een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering is, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen!

 

CONTACT

Informatie

Als u informatie wenst over onze producten of wanneer u  wilt dat wij een bezoek aan uw bedrijf brengen, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 0180-463870

 

Ons kantoor

Tinstraat 37-39 

2984 AN Ridderkerk

Nederland

T: +31 (0)180-463870

E: info@cascade.net

W: http://www.cascade.net

Directeur

Patrick Braams

T: +31 (0)180-463870

E: patrick@cascade.net

 

Kamer van Koophandel: Rotterdam, 24.282.261
BTW nr.: NL 806456255B01

 

Bank:ING Ridderkerk 67.52.17.105
IBAN: NL33 INGB 0675217105
BIC/Swift nr: INGBNL2A

 

Rabobank Drechtsteden 1460 87 747
IBAN: NL61RABO.014.60.87.747
BIC/Swift nr: RABONL2U

Offerte aanvraag: 0180-463870

Privacy verklaring

Cookies beleid

Disclaimer

​

​

© 2019 CasCade

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle