Extrusion

CD Automation Thyristor Units

van CasCade Automation Systems B.V.

Extrusion

REVO zorgt ervoor dat er tot 50% arbeid en ruimte kan worden bespaard. Onze kennis van het proces zorgt ervoor dat er kan worden geïnnoveerd.
REVO producten zijn hele systemen en niet alleen simpele producten, het huisvest alle belangrijke onderdelen van een regelzone.
REVO TC is een geïntegreerd product dat een zekering, zekering houder, Solid State Relais, Current Transformer en Temperatuurregelaar in één heeft. REVO SSR kan naast elkaar worden gemonteerd op grote heat sinks voor compacte oplossingen.

CD Automation is de markt leider voor dit soort applicaties en bouwt Thyristor Units die specifiek voor deze markt zijn ontworpen.
CD Automation heeft uitgebreide kennis en ervaring in machinesystemen voor de plasticindustrie. CD REVO tot 40A zijn speciaal ontworpen voor deze applicatie.

​

Wat heeft REVO te bieden?

​

  • Uitwisselbaarheid van haar componenten.

  • Configureerbaarheid dat ervoor zorgt dat het systeem efficiënter kan werken.

Hot Runner Application

Een maximum van 64 zones met de optie om lokaal of via een remote set point temperatuurregelaars in te stellen. Er is een boost functie aanwezig om een voorgeprogrammeerd maximaal setpoint naar alle zones te sturen. Er kan worden gekozen voor een Heater Break alarm op alle zones. Er is keuze uit de standaard regelaars of een multiloop systeem met een aansturingsinterface op de kastdeur, hierbij kan worden gekozen voor een 5,25” of 12” TFT kleuren touchscreen. Voor meer informatie kunt u de brochures downloaden.

​

Andere applicaties in de plastic machinery

​

  • Thermoforming.

  • Vermogensregeling voor blaas extruders.

  • Vermogensregeling voor spuitgiet machines.

Applicaties