Holz

CD Automation Thyristor Units

von CasCade Automation Systems B.V.

Holz

CD Automation heeft haar eigen systeem ontwikkeld gebaseerd op HMI’s waarin een standaard software zit om UV Lampen aan te sturen. De REVO CL Thyristor Unit staat in verbinding met het Touch Panel.
De elektronische regeling voor UV lampen wordt steeds vaker gebruikt applicaties in printers en het droog verven op hout.
De feature Voltage/Current is een functie die af hangt van welk type gas er wordt gebruikt, alsmede de werktemperatuur.
De goede power management van de lamp zorgt ervoor dat er niet veel energie wordt gebruikt, en daardoor dus ook een lagere CO2 consumptie.
Met REVO CL is alles onder controle.

REVO CL kan het verbruik verminderen in Stand-By modus als het product niet aanwezig is, en het verhoogt de temperatuur dan weer als de productie weer wordt gestart.
Deze Thyristor Units hebben een heel uitgebreid algoritme dat in staat is de lamp aan te zetten bij een constante stroom, om te voorkomen dat de lamp uitgaat als het proces bezig is. Wanneer er een transformator wordt gebruikt om de lamp aan te zetten zal de REVO CL zorgen dat dit op een constante stroom gebeurt.


Deze transformators zijn speciaal ontworpen en gebruiken een tweede voltage van kV.
Na het starten kan het enkele seconden duren voordat het input signaal de lamp laat emitteren. Via communicatie of via analoge input is het mogelijk om de lamp emissie van 30% naar 100% in te stellen, deze percentages zijn afhankelijk van het type lamp.

REVO CL is een digitale Thyristor Unit waarmee het onnodig is geworden om veel kabels te trekken. Mocht de klant zijn eigen software willen implementeren in het Panel dan is dat mogelijk.

Anwendungen